Afl 9 - Krachtplaatsen en leylijnen

Gepubliceerd op 31 augustus 2023 om 10:53

We vertellen in deze aflevering over onze persoonlijke ervaringen met krachtplaatsen. En stellen de vraag wat dit nu eigenlijk zijn.
En wat zijn leylijnen dan eigenlijk, bestaan die wel?

 

Door mysterie omgeven.


Vele vragen
door mysterie omgeven
Ongrijpbare geheimzinnigheid
onttrokken aan ieder zicht.

Vragen zonder antwoorden
de eeuwige tast
in het duister
Los van elke werkelijkheid.

(Loes Schaap)

 

Links voor wie meer wil weten

De website van Martin, met informatie over alle krachtplaatsen die hij heeft bezocht en nog meer

Bronnen en krachtplaatsen in Nl &Be

Over Zia's ervaring in Maastricht
Maria Sterre der Zee

 

Boeken

Op de website van Martin zijn nog veel meer boeken over deze onderwerpen te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Dorien Bos
6 dagen geleden

Beste Martin,
Bij het beluisteren van afl. 9; krachtlijnen en leylijnen: opmerkzaam genoemd is een rechte lijn. Zou dit een vliegroute kunnen zijn van de overledene tussen kerk en begraafplaats?
De echte rechte lijnen bestaan niet, omdat we de aarde PLAT afbeelden, daar waar de wereldbol een bol is?

Martin
3 dagen geleden

Hallo Dorien, de rechte lijn tussen kerk en begraafplaats is een zogenaamde dodenweg, hierlangs ging de begrafenisstoet na de uitvaartmis naar de begraafplaats. Dit deed men lopende of met een rijtuig, tegenwoordig met auto's.
Energiebanen zijn inderdaad nooit recht, zoals rivieren ook nooit recht zijn. Dat heeft te maken met de structuur van de bodem; energie zoekt de weg van de minste weerstand. Met de door mensen bedachte leylijnen gaat men inderdaad de fout in door geen rekening te houden met de bolling van de aarde. Vaak lijken bepaalde plaatsen op een grote schaal op een rechte lijn te leggen, doch wanneer je steeds meer inzoomt blijft er weinig van zo'n rechte lijn over.

Dorien Bos
6 dagen geleden

Afl 10 Seidr
Automatisch schrift en automatisch spreken zijn mij 100% bekend. Met pen, maar ook op toetsenbord. Automatisch spreken is geen bezetenheid. Ik hoor mezelf met mijn waarden en normen. En het is allemaal liefdevol. Maar ja, het gebeurt automatisch. Ik benadruk dat ik mij bewust ben van alles en vaak verrast wordt. Alles is naar eigen beoordeling fatsoenlijk, de waarheid en eerlijk.
Vis vangen: ik ken een spirituele methode van vis vangen.
Cursus bij Zia: tot op heden geen belangstelling.
Groet, Dorien

Zia Elohka
5 dagen geleden

Hoi Dorien,
Jouw ervaring is dan heel anders dan de ervaringen van mijzelf en veel anderen. Goden en Geesten kunnen heel goed de stem van een mensen even lenen. Je hoort jezelf dan dingen zeggen die je niet kon weten en/of die je zelf nooit zou zeggen. Het gaat ook gepaard met een energie die voelbaar door je heen gaat, een energie die niet van jezelf is, maar duidelijk van buitenaf komt. Na afloop voel je die energie ook weer weggaan. Dat is bezetenheid ( in milde vorm)
Zia

Martin
3 dagen geleden

Hej Hej Dorien,

Er is inderdaad een verschil tussen automatisch schrift en automatisch spreken en als een medium een voorouder of een God of Godin door je laten spreken. Bij de eerste spreek je je eigen danwel het collectieve onderbewustzijn aan, bij het tweede leen je je stem uit aan een voorouder of een God / Godin. Automatisch schrijven en spreken zijn inderdaad geen bezetenheid. Automatisch schrijven en mediumschap zijn verschillende vaardigheden.

Martin
3 dagen geleden

Hoewel er wel een zeker overlap is, met automatisch schrift/spreken kan je of je eigen/het collectieve onderbewuste raadplegen, danwel een voorouder of God / Godin. Je kan ook door een trickster voor de gek gehouden worden. Dus een kritische blik op wat er doorkomt is altijd wenselijk.

Maak jouw eigen website met JouwWeb